SuperRare NFT

Er zijn veel verschillende manieren waarop je NFT’s kunt verhandelen. En met de toename in populariteit van NFT’s zijn er ook steeds meer marktplaatsen voor NFT’s.

Het is onder andere mogelijk om je aankoop te doen in SuperRare NFT. Maar wat is SuperRare NFT precies en wat zijn hier je mogelijkheden? Hier lees je alles wat je moet weten en bepaal je of je gebruik gaat maken van deze veilingsite.

SuperRare NFT

Wat is SuperRare NFT?

SuperRare is een NFT veilingsite die relatief nieuw is. Het online platform, ook wel een marktplaats genoemd, is de plek waar je terecht kunt voor het kopen en verkopen van NFT’s. SuperRare NFT is een echt online community van artiesten en content creators: het platform heeft daarnaast ook een sociaal platform waar je dingen met elkaar kunt delen. Je kunt als maker ook context toevoegen aan digitale items. De items worden interessanter en daarnaast is het leuker om bezig te zijn met NFT’s. Hoe kan SuperRare zich onderscheiden? Het aantal NFT marktplaatsen groeit, waardoor een nieuwkomer als SuperRare NFT met een uniek uitgangspunt moet komen. SuperRare onderscheidt zich door het aanbieden van alleen unieke en individuele NFT’s. Je vindt hier dan ook geen bulkitems. Ieder item op SuperRare is uniek en daardoor ook meer waardevol. Dit is de manier waarop SuperRare zich wil onderscheiden van andere veilingsites.

Account aanmaken bij SuperRare NFT

SuperRare is een marktplaats die zich bevindt op de Ethereum blockchain. Je hebt een account nodig om gebruik te maken van de mogelijkheden op de veilingsite. Je moet een wallet bij Ethereum hebben om aan de slag te gaan op SuperRare. Met deze wallet betaal je zogenaamde gas fees (vergoedingen) voor het minten van NFT’s. Ook als je een NFT wilt kopen betaal je dit vanuit de wallet.

 

Ontdek de voor- en nadelen

Waarom is het aantrekkelijk om gebruik te maken van SuperRare? Dit platform heeft een paar bijzonderheden. Zo kun je hier alleen unieke NFT’s kopen en weet je zeker dat jij de enige bent die over een NFT beschikt. Dit maakt ze daarnaast ook waardevoller. Je kunt hier als artiest ook contact hebben met je publiek of mede-artiesten. Dit stelt je in staat feedback te ontvangen of ze kunnen ze ook een commissie aanbieden om een uniek digitaal item te maken. Een mogelijk nadeel van SuperRare is dat je een Ethereum wallet moet hebben wil je hier gebruik van kunnen maken.

 

Leestip: Hoe maak je NFT’s?