Zed Run NFT

Het aantal decentrale applicaties groeit: het is een enorm populaire manier om spellen te spelen en hier aan te verdienen. Een van de grootste rages op dit moment is Zed Run NFT. Wat houdt deze game-applicatie precies in en hoe kun jij hier deel van gaan uitmaken? Hier lees je alles wat je moet weten over Zed Run NFT en ontdek je jouw mogelijkheden.

Zed Run NFT

Wat is Zed run NFT?

Zed Run NFT is een decentrale applicatie (dApp). Je bent hierin eigenaar van een crypto/digitaal paard en je bezit je eigen stal. Je kunt in het spel je eigen paarden fokken en meedoen aan paardenraces.

 

Zed Run is ontwikkeld op basis van blockchain technologie. Dit betekent dat ieder paard uniek is en op de blockchain blijft bestaan. Je koopt en verkoopt paarden in een speciale marktplaats. De paarden zijn van diverse volbloed groepen en niveaus: dit stelt je in staat zeer snelle en geavanceerde paarden te fokken en te verkopen voor hogere bedragen. De betaling gaat via cryptocurrency.

De werking van Zed Run NFT

Via de website van Zed Run kun je je aanmelden. Je hebt wel nog een paard nodig en cryptocurrency.

 

Je moet dus eerst een wallet met Ethereum (ETH) hebben, omdat de applicatie op de Ethereum blockchain is gebouwd. Met de ETH kun je vervolgens een paard aanschaffen en meedoen aan races. Paarden kopen kan onder andere via OpenSea, een populaire marktplaats voor het verhandelen van NFT’s.

 

Er zijn verschillende rassen paarden te kopen: hoe zeldzamer een paard, hoe hoger de prijs.

Een Zed Run paard is uniek omdat het een NFT is: je bent met een paard in het bezit van een unieke NFT. Door je paard door te fokken en een hoger niveau te creëren, verhoog je de waarde van je paard en is het mogelijk deze voor een hogere prijs te verkopen.

Voor het fokken en racen betaal je kleine bedragen die je betaalt in ETH.

 

De gegevens van paarden zijn openbaar: dit zorgt ervoor dat alles transparant blijft en er niet met de gegevens gerommeld kan worden.

 

Verdien digitaal geld met Zed Run

Zed Run is niet voor niets een wereldwijde rage: het is een unieke ervaring om mee te doen met een race of te fokken in de applicatie. Je bent een digitale eigenaar van een paard en stal en je kunt jouw eigendommen langzamerhand uitbreiden. Digitaal geld verdienen kan door deel te nemen aan races en jouw paarden door te fokken tot een zeldzamer ras.

 

Kijk ook naar CryptoPunk NFT en SuperRare NFT. NFT kopen kun je via OpenSea.